Andre aktiviteter:

Omkring den 9 april 2011 arrangerede museet en udstilling om Langå og omegn under 2. verdenskrig.
Udstillingen er nu taget ned, men billederne kan stadig ses her på hjemmesiden. se udstillingen her4. klasse fra Langå skole på tur med Museum i Langå til Den gamle Jernbanebro og Langå Egeskov, turledere Henning Johansen og Ole Mortensen. Se billeder.Særudstillinger:

Museum i Langå afholder med mellemrum særudstillinger, der har indtil nu været udstilling omhandlende fabrikant Carl Martens elektromekaniske værksted og historien om familien Martens, ligesom den store virksomhed "Richard Nissens Trævarefabrik", som satte sit præg på Langå by i det 20. århundrede, har haft sin egen udstilling. Der vil i forbindelse med flytningen til "Kulturhus Langå" blive afsat plads til en fortsættelse af denne aktivitet i fremtiden.


Udflugter til historiske steder i den tidligere Langå kommune:Vi har tidligere gennemført udflugter til historiske steder, som der findes mange af i Langå og omegn, som regel med den lokale meget vidende amatørarkæolog Henning Johansen som guide. Det vil også fremover være et af museets indsats områder. Ligesom der er planer om at fortsætte besøgsrunden til områdets lokale sognekirker.